Septemberfeest in Borculo in volle gang: Prins Twan en Prinses Joella, De Koppel wint wijkspelen, straatversiering vernield en knuffel piemel populair


BORCULO – In Borculo zijn gisteren de septemberfeesten begonnen. Twan Beulekamp werd gekroond tot prins en Joella Cornet als prinses. De viswedstrijd voor de jeugd werd gewonnen door Sven Ebbekink. En de wijkspelen werden opnieuw een prooi voor De Koppel. De volop besproken knuffel piemels bleken woensdag al bijzonder populair op de kermis. Helaas was er ook minder positief nieuws. De straatversiering aan de Lochmseweg werd vannacht vernield.  Vanavond rond 21.30 uur zal het vuurwerk ontstoken worden, hét teken dat het Septemberfeest officieel geopend is.  Vooraf aan het vuurwerk is er een officiële opening (om 20.30 uur) m.m.v. Volharding en Slagwerkspektakel in de tent. Ook de Lichtroute kan vanaf dan bekeken worden!


Uitslagen vogelschieten/gooien bij de jeugd:
🤴🏽Prins: Twan Beulekamp
Koen Pieper – Kop
Giovanny Eggink – Staart
Jurre Temmink – R. Vleugel
Julian Lucassen – L. Vleugel
👸🏼Prinses: Joella Cornet
Joella Cornet – Kop
Lara Stoltenberg – Staart (Prinses van vorig jaar)
Hanne Loff – R. Vleugel
Demi Stoltenberg – L. Vleugel

Uitslagen viswedstrijd jeugd
De 19 deelnemers hebben in totaal 536 cm aan via gevist!
🥇Sven Ebbekink
🥈Teun Timmerije
🥉 Zoë ten Els

De koppel is wederom winnaar van de wijkspelen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Septemberfeest in Borculo in volle gang: Prins Twan en Prinses Joella, De Koppel wint wijkspelen, straatversiering vernield en knuffel piemel populair”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven