Twee nieuwe winkels openen deuren

tn_Afbeelding nieuw Roy 14936EIBERGEN – Afgelopen woensdag zijn er in het centrum van Eibergen twee winkels geopend. Klokslag 9.00 uur is de Zuivelhoeve opengegaan. Mensen kwamen al vroeg een kijkje nemen. Ondernemers Gertrüd en Marcel Schilt gaan deze zaak runnen. Tot zes uur konden klanten kennis maken met de spiksplinternieuwe zaak op de hoek van de C1000.

Ook werd ’s middags de nieuwe Albert Heijn aan de Laagte officieel geopend. Tijdens de openingsavond is er een proeverij gehouden. Klanten konden op hun gemak de winkel verkennen. 

Harry Kok van de voedselbank in Eibergen en mevrouw Roerdink van FC Eibergen mochten een uur lang gratis winkelen. Om 18.00 uur liepen ze met een goed gevulde winkelwagen de deur uit en dit was gelijk het moment dat de deuren ook voor het publiek open ging.

Eerdere bericht: Eibergen krijgt weer een kaaswinkel

[nggallery id=581]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Twee nieuwe winkels openen deuren”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven