Coniferenhaag vernield door brand

heer rudolfstraat 052-borderBORCULO – Op tweede kerstdag is omstreeks 22.40 uur een coniferenhaag bij een woning aan de Heer Rudolfstraat /Bisschop van Munsterstraat in brand geraakt. Hierbij werd een groot deel van de haag vernield door de felle brand.

De brandweer kwam met twee voertuigen ter plaatse en had de brand snel onder controle. Van de bewoners was alleen een kind thuis. Er zijn geen gewonden gevallen en de woning heeft geen schade opgelopen.

Over de oorzaak van de brand – mogelijk vuurwerk – is tot op heden niets bekend.


[nggallery id=886]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Coniferenhaag vernield door brand”

 1. Valt me nog mee dat er geen reacties zijn van: Zullen die jongeren wel weer geweest zijn, want elke keer als ik door Rudolfstraat /Bisschop van Munsterstraat loop met mijn poedel staan er jongeren… lol…

 2. Ik woon in die buurt, het zijn gewoon de jongeren, de meesten roken en om iets in de brand te steken heb je een aansteker nodig. De link is gelegd, lijkt me voldoende bewijs.

 3. Hermien,

  Wel eens aan een loopbaan bij de recherche gedacht?
  Dit is inderdaad voldoende bewijs! 1+1=2 toch?
  Alsjeblieft zeg…

 4. nee, natuurlijk niet. deze heg vloog gewoon spontaan in brand. dat heb je met dat droge weer…

 5. Ik woon er achter. We kwamen naar buiten en er stonden gelijk mensen naast me die wisten wat de oorzaak was. Terwijl ze 3 straten verderop wonen! Ze konden het niet weten.
  Het is zo makkelijk om gelijk je oordeel klaar te hebben, toch? Laat de politie nou maar gewoon hun werk doen.

 6. Stien hoezo de politie hun werk doen?
  de politie is alleen druk met het bekeuren van onzin dingen,die komen niet dat heeft geen zin de daders zijn dan toch al weg.

  politie in Berkelland wie neemt ze nog serieus, niemand dus het maakt niet uit of ze er wel of niet zijn er gebeurd toch niets, Straathoekwerkers??? wat willen die dan doen? vragen of men het niet meer wil doen ha ha allemaal lachertjes. keihard optreden helpt beter. niet van dat watjes gedoe.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven