Jongen (22) slachtoffer van gladheid

tn_Afbeelding nieuw Roy 16379HOLTERHOEK – Op de Vredenseweg is vrijdagavond omstreeks 23.45 uur een bestuurder het slachtoffer geworden van de gladheid en sneeuw. De 22-jarige jongen uit Rekken kwam vanuit de richting van Groenlo. Door een onbekende oorzaak verloor hij in een bocht de macht over het stuur en botste frontaal tegen een boom. De brandwachten van het korps uit Groenlo hebben het slachtoffer uit het wrak gehaald en overgedragen aan het ambulancepersoneel.

De politie geeft aan dat de jongeman vermoedelijk te hard heeft gereden, samen met de het gladde wegdek kwam de man in de slip terecht en ramde een boom. De jongen uit Rekken liep gebroken ribben en een gebroken bovenbeen op. Per ambulance is hij naar het ziekenhuis in Winterswijk vervoerd.

Al eerder dit jaar – 27 oktober – gebeurde op precies dezelfde plek een ongeval, toen botste een bestuurder uit Enschede tegen een boom.

Eerdere bericht: Man botst frontaal tegen boom

[nggallery id=869]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven