Wordt Grooters familiebedrijf van het jaar

EIBERGEN – Autobedrijf Grooters aan de Haaksbergseweg in Eibergen kan dit jaar weer een prijs in de wacht slepen. Na het ontvangen van het predikaat hofleverancier (vorig jaar) is het bedrijf genomineerd voor ‘familiebedrijf van het jaar Oost Nederland’. Grooters is het enige genomineerde bedrijf in Berkelland.

“We zijn erg blij met deze nominatie, maar we zijn er nog niet eerst moeten we een hele lijst met vragen invullen. Dit gaat over het personeelsbeleid, klanten, en toekomstvisie. Een officiële jury gaat dit beoordelen. Op 30 juni krijgen we te horen of we gewonnen hebben. Het wordt wel spannend”, aldus Wim Grooters.

Naast Grooters zijn er in de regio nog meer bedrijven die genomineerd zijn, Dusseldorp Groep (Lichtenvoorde), Papercards (Aalten), en Smederij Oldenhave (Vorden).

De verkiezing wordt georganiseerd door de Nederlandse Nieuwsblad Pers (NNP) in samenwerking met het Centrum voor het Familiebedrijf en een aantal regionale uitgevers. Nederland telt 190.000 familiebedrijven. Coördinator Herma Bliekman: “De winnaar van Oost Nederland is nog niet klaar als hij de prijs mee naar huis neemt. De ondernemer doet automatisch mee met de landelijke verkiezing die op 16 september zal plaatsvinden.”

Autobedrijf Grooters is een echt familiebedrijf. In het jaar 1909 besloot opa – Willem Grooters – zijn eerste rijwielen te fabriceren en te verkopen aan de Kerkloolaan. Nu heeft het bedrijf twee vestigingen in Eibergen en Rekken.

Eerdere bericht: Grooters benoemd tot Hofleverancier

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Wordt Grooters familiebedrijf van het jaar”

  1. Zo kun je wel winnen, enigste in de poule. Als ik het moest zeggen, een dikke 10.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven