Bestuurder ramt auto en vlucht snel weg

tn_foto goed autoNEEDE – Een bestuurder van een witte Mercedesbus heeft vrijdagnacht net na twaalf uur voor flinke schade gezorgd (zie foto’s). De man reed volgens getuigen met een hoge snelheid over de Marktstraat. Ter hoogte van de Rabobank knalde de automobilist met zijn bus achterop een geparkeerde auto. De veroorzaker van de aanrijding is na de botsing gevlucht.

“We hoorden een harde knal, en zagen dat de bus tegen de auto aan was gereden. De man stapte uit en keek even rond. Meteen nam hij het hazenpad zonder zich te melden. Een deel van het kenteken hebben we kunnen onthouden. Ook had de witte bus rode belettering”, vertelt buurtbewoner Rosmalen.

De politie kwam snel ter plaatse en kamde het gebied rondom Neede uit met meerdere politieauto’s. Het is op dit moment niet bekend of de dader in de kraag is gevat. De blanke man droeg een wit T-shirt. De eigenaar van de auto gaat er vanuit dat er alcohol in het spel is. “Als je dit veroorzaakt dan kom je normaal wel even aan de deur om het te melden. Er is meer aan de hand.”

Heeft u wat gezien of gehoord? Of ziet u ergens een witte bus rijden of staan die beschadigd is – voorkant – neem dan contact op met de politie in Berkelland. Dat kan via 0900-8844.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1375]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Bestuurder ramt auto en vlucht snel weg”

 1. Aanpakken en meteen zijn rijbewijs laten inleveren, geen smoes dit doe je toch niet, waarschijnlijk zat ie bij Vally’s of die pizzaboer!

 2. Er zijn daar wel eens vaker auto’s aangereden, Nedenaar@: Ik ben het met je eens dit is strafbaar. Rijbewijs afpakken en opsluiten.
  Iemand moet toch gezien hebben wie het was kan niet zo moeilijk zijn hij zat in de kroeg, of bij die leonardo of familie het lampje moet wel gaan branden mensen bel de politie ook al is het je beste vriend

 3. Willem Nusselder

  Onze Berkellandse reporter was er snel bij, hoe komt hij aan de informatie een kort lijntje met de politie?

  Snap er niets van Willem N

 4. Fam Vreeman

  Deze auto staat er iedere dag/nacht op de rijbaan,niet erg slim.
  Terwijl 6 meter terug het marktplein plek bied voor wel 40 auto’s.
  Beetje voorspelbaar dat het een keer mis zou gaan.
  Erg vervelend voor de eigenaar van deze mooie bolide.

 5. Het is overigens ramt en niet ramPt?
  Maar goed, men rijdt daar zeer hard inderdaad, het is een lekkere ‘scheurbocht’. Wellicht is daar wat aan te doen?
  In ieder geval chapeau weer voor deze snelle reportage!

 6. Hoe dan ook!
  Berichten als deze incl foto zie ik liever als een persberricht.
  Goed bezig!

 7. @ Fam Vreeman

  Deze auto mag daar gewoon staan. Dus dat het een keer fout zou moeten gaan ben ik het niet mee eens. De weg is daar breed zat. Als ik zo’n auto had zou ik hem ook liever in het zicht hebben staan. Maar net wat u zegt; Erg vervelend allamaal.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven