Extra verkoeling tijdens ‘Have A Nice Day’

EIBERGEN – Het dancefestival Have A Nice Day wordt zaterdag, ondanks de tropische temperaturen, een ‘cool’ feestje. In het Openluchttheater Eibergen brengt een enorme parachute schaduw en het Eibergse bedrijf Geverinck Bronbemaling stelt gratis een aggregaat en pompen beschikbaar. Daarmee wordt bij het Berkelhaventje water opgepompt, dat vervolgens via spuitstukken verkoeling brengt bij de festivalgangers.

”Met dank aan de Berkellandse brandweer die de waterslangen en koppelstukken beschikbaar stelt. Ze waren graag bereid met een tankauto te komen, maar vanwege de droogte moeten de spuitgasten in de kazerne stand-by blijven”, aldus organisator Colin Wielakker. De voorverkoop breekt inmiddels alle records.

Er zijn online al 1.000 tickets verkocht. De organisatie heeft besloten maximaal 2.000 bezoekers toe te laten. Het dancefestival duurt van 12.00 tot 24.00 uur. Twintig deejays draaien op vier podia uiteenlopende muziek. Verder is er een kaboutertuin, loungeseats, een kledingruilhokje en staan er festivalkraampjes.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Extra verkoeling tijdens ‘Have A Nice Day’”

  1. gerrittijink

    Have a nice day gaat nog eens ten onder aan “haar”eigen zuukces”. (zwarver gait, eigenaar openluchttheater)p.s. 2.000 keer 16.50 euro = ongeveer 40.000 nu nog 10 maal zoveel en het theater kan weer jaren mee, aleen nog effe de ouwegarde eruit die bijna zestigers bedoel ik

  2. Zwerver Gait, eigenaar Openluchttheater?? De enige overeenkomst die ik zie, is dat ze beiden behoorlijk last van achterstallig onderhoud hebben en dringend een grote beurt nodig hebben.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven