Kent u de Have A Nice Day kunstenaar al?

EIBERGEN – (Graffiti)kunstenaar Eren Karayavuz kan zich de aankomende dagen flink uitleven op het festivalterrein van Have A Nice Day. Hij krijgt van de organisatie letterlijk en figuurlijk de vrije HAND! Tientallen graffitibussen en een hoofd vol creativiteit, meer heeft de oud inwoner uit Eibergen niet nodig. Hekken maar ook verschillende objecten (zoals caravans) worden voorzien van een kleurrijk kunstwerk. Reporter Roy Nijman kwam de Haaksbergse kunstenaar – in opleiding – dinsdag 2 juli tegen (zie video). De opbouw van het festivalterrein verloopt volgens planning. Nieuwsgierige Eibergenaren genieten zichtbaar van de opbouw. “Het lijkt wel 800 jaar Eibergen, toen was het ook zo druk hier”, aldus Johan Wansink. Ook de vrijwilligers van het openluchttheater zijn aankomende dagen in touw (zie video).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3840]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Kent u de Have A Nice Day kunstenaar al?”

 1. He wat gaat er met de doeken gebeuren na de tijd.
  Misschien leuk om de kale plekken van Eibergen met te behangen.
  Angers heb ik voor 1 nog wel een plek

 2. Mooie kunst op de doeken en caravans.
  Tis echt knap werk!
  Ik zal na afloop weer goed op de caravans passen.

 3. andere eibergenaar

  @eibergenaar: CFK’s zijn al heel veel jaren verboden als toepassing in spuitbussen. Maar gezien je vorige reacties maakt het niet uit waarover je zeurt lijkt me, als je maar kunt zeuren.

 4. Monique Bach

  Oh god….Eibergenaar….moet je weer wat te zeiken hebben. Misschien fijn voor alle Eibergenaren dat je hun “afkomst” niet meer misbruikt en je naam veranderd in zeikerdeersteklas.

 5. HAND maakt het elk jaar weer leuker en artistieker en professioneler. Chapeau voor Colin en zijn mannen en uiteraard het OLT voor het beschikbaar stellen van het theater en vrijwilligers!

  Als de organisatie van HAND nadien de doeken kwijt wil houd ik me aanbevolen. Mailadres bekend bij redactie NUB.

  Groet, Een trotse en sociaal betrokken Eibergenaar

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven