Is onze burgemeester klaar voor het NK?

BORCULO – Als burgemeester moet je altijd in topconditie zijn. Maar Joost van Oostrum, burgemeester van Berkelland, doet er binnenkort een schepje bovenop. Hij doet mee aan Nederlands kampioenschap wielrennen voor burgemeesters. Deze wedstrijd wordt op 12 september verreden in Asten. Gaat hij wel of niet winnen? Dat is de vraag… Als hij de titel op zijn buik schrijft dan heeft Berkelland er een wielerronde bij. ”Als ik win dat moet ik het kampioenschap organiseren, ik heb de baan van de Stofwolk in Eibergen al gereserveerd”, lacht Van Oostrum. NUB gaat binnenkort de conditie van de burgervader testen. Dan doen we natuurlijk op een ludieke manier!

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Is onze burgemeester klaar voor het NK?”

  1. Als je iets ‘op je buik kunt schrijven’, dan wil dat toch zeggen dat het niet gaat lukken? Burgemeester: succes!

  2. Ik hoop dat hij deze ronde wint en de volgende ronde mag organiseren want de ronde is al opgezet succes burgermeester

  3. Gelukkig hebben we in Berkelland een wielerclub met een wielerbaan. Ik moet er niet aan denken dat het anders op de openbare weg moet worden gefietst. Op die ossenwegen in Berkelland. Of een tip aan de burgerlijke vader, een wielerwedstrijd rond het te huis voor ambtenaren, daar ligt een stukje weg verharding. Zo’n weg verharding hebben we nergens in de gemeente Berkelland.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven