Dorpsschilderij Neede is onthuld + foto’s

NEEDE – We hadden al stiekem verklapt hoe het dorpsschilderij in de Oudestraat eruit komt te zien… Maar helemaal af was het toen nog niet. Dinsdagavond 16 september werd het eindresultaat getoond. Kunstenaar Harrie Stortelder mocht samen met Nina Glandrup en Luca Koster (kleindochters pandeigenaar Mans Koster) het schilderij onthullen. Koster: ”Ben in september 1964 begonnen met een kleine winkeltje aan Braak 18, nu fysiopraktijk. Nu 50 jaar later leek het me leuk om een cadeau te schenken aan Neede. Veel Needelaren reageren postief. Maar er zijn altijd mensen die het niet mooi vinden. Dat hou je toch met kunstwerken.” Voor Stortelder was het een mooie uitdaging.

Eerdere bericht: Hasto is druk met groot dorpsschilderij

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=4996]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Dorpsschilderij Neede is onthuld + foto’s”

  1. Tja waar je je druk om maakt he!!!! Kunst is het in ieder geval niet. Basisschool mensen kunnen het beter

  2. ik vind t ook niet mooi.moar wat ik wel kwiet wil is dat mans meer werk van neede maakt dan de gemeente.en of het noe eigen belang is of niet,hie dut t toch moar.

  3. uit een goed hart

    Ik lach me dood, kindertijd, kinderachtig, dat is ook juist de bedoeling, dat is de stijl van cobra terug in de kindertijd. Mooi compliment al die reacties

  4. Wat is kunst? De vraag is belangrijker dan de uitkomst. Zeggen dat iets geen kunst is, zegt alleen maar iets over je eigen beperking. Ik ben blij met wat Harrie op de muur heeft getoverd.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven