Filmer Ton Kraayenvanger naar Qatar

NEEDE – Filmer Ton Kraayenvanger uit Neede (die ook filmpjes maakt voor NUB) is uitgenodigd voor het 10e Aljazeera International Documentary Film Festival in Doha. Een droom voor iedere documentairemaker. Het Ajazeera Festival werd op 18 April 2005 opgericht door Sheikh Hamad Bin Thamir Al-Thani met de bedoeling een plek te creëren voor talentvolle filmmakers van verschillende culturen van verschillende landen.

Een uniek platform dat creatief talent stimuleert culturele interessante documentaires te maken en door hun uitwisseling van ervaring en kennis een fundament te leggen voor wederzijds begrip en respect. Het bespreken van de uitdagingen van de wereld en de manieren om ze te overwinnen door middel van discussies en symposia. Ton Kraayenvanger heeft speciaal voor dit festival twee documentaires gemaakt.

De slogan van het festival is: ‘Eenheid in verscheidenheid’. Aljazeera International Documentary Film Festival duurt vier dagen en is niet toegankelijk voor publiek. Het festival is van 23 tot en met 26 oktober.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven