OLT gaat stemmen winnen op de kermis

EIBERGEN – In een paar dagen tijd van 1400 naar 3560 stemmen, het openluchttheater maakt nog steeds grote kans op 10.000 euro. Via diverse kanalen proberen ze de ‘VVV Rob de Bes Award’ in de wacht te slepen. “We moeten zorgen dat we bovenaan blijven staan”, laat Raph Schouten weten. “Daarom gaan we dit weekend de kermis op. We verspreiden flyers, maar het allermooiste is dat cafés in Eibergen ook acties gaan opzetten om ons te helpen.”

Bij de Klok en de Lindeboom wordt een ‘flashmob’ opgezet. De DJ’s vragen op een ludieke wijze of de bezoekers tegelijkertijd willen stemmen. Schouten: ”Afgelopen dag hebben ondernemers en particulieren ook meegeholpen met stemmen winnen. De SEN-feesten en sportschool de Chariot hebben ons bericht op Facebook gedeeld.”

Maar er ontstaan meer spontane acties, zo is er een buschauffeur de flyers uitdeelt in de bus. Ook de VVV in Ruurlo heeft aandacht door de Award. Nog niet gestemd? Kijk even op www.openluchttheatereibergen.nl.

Update vrijdagavond 22 augustus 23.15 uur:
Zelfs Ilse de Lange heeft een stem uitgebracht. Dit schrijft ze op haar Facebookpagina: ”Wij spelen tijdens de lente/zomer maanden vaak in prachtige openlucht-theaters. Deze theaters worden vaak helemaal gerund door vrijwilligers. Zo ook het openlucht-theater in Eibergen waar we dit jaar hebben gespeeld. Nu hebben zij de kans op de VVV Rob de Bes award 2014, wat zou betekenen dat ze een fijne financiële ondersteuning krijgen…… helpen we even door te stemmen??? Ja toch?”

 

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “OLT gaat stemmen winnen op de kermis”

  1. Ook Ilse de Lange heeft gestemd en al haar volgers op facebook gevraagd hetzelfde te doen. Mooi man.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven