Café de Ruif sluit muiterweek groots af

NEEDE – Ook dit jaar is de welbekende traditie van Cafe de Ruif in Neede weer in volle gang. Het personeel heeft deze week de kroeg overgenomen en er zijn weer tal van activiteiten georganiseerd. Voor de laatste twee avonden heeft het personeel nog zeer leuke avonden voor een ieder in petto. Vanavond (vrijdag) gaat de Ruif vanaf 21.30 uur ‘goet foud’ met de welbekende ‘huis’ DJ’s Patrick en Patrick. Deze avond zorgt voor een goede start van het weekend waarbij je kunt genieten van heerlijke dansmuziek, maar ook de foute hits niet gespaard worden. Vanaf 01:00 uur is het tijd voor het ‘foute (half)uur’. DJ Patrick en Patrick draaien vanavond graag je (foute) verzoekjes.

Zaterdag sluit Cafe de Ruif vanaf 22.00 uur haar muiterweek swingend af met de band: The Spring. Deze energieke band speelt al bijna 3 jaar een breed repertoire van 80’s, 90’s, soul en disco.  Ook artiesten als Ilse de Lange en Anouk komen op deze avond zeer zeker voorbij.

Deze 3 mans formatie brengt een muzikaal feest op de planken wat je niet kunt missen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Café de Ruif sluit muiterweek groots af”

  1. Het leuke van the Spring is dat de zangeres van de band, Anne dus, zelf bij de Ruif werkzaam is. Het is geweldig om Anne eens een keer op het podium te bewonderen ipv achter de bar! Nog niks gepland voor de zaterdagavond? Zin om eens lekker uit je dak te gaan? Dan is dit zeker een aanrader! Het beloofd een onwijs gave avond te worden.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven