Sabine ter Maat start eigen reisbureau

BORCULO – Sinds kort heeft Sabine Ter Maat haar eigen reisbureau “Holland International Reisbureau at Home Sabine ter Maat”. Een bewuste keuze voor het betrouwbare TUI, de grootste reisorganisatie in Nederland met een mooie toekomstvisie. Alle boekingen vallen onder ANVR/SGR garantie. Sabine is woonachtig in Borculo en zeer bekend met het reisvak en heeft meer dan 12 jaar ervaring. Ze heeft door studiereizen en vakanties veel bestemmingen zelf bezocht. ”Ik heb heel lang gewerkt bij een reisbureau in Lichtenvoorde en Groenlo, waarvan ook 6 jaar als winkelmanager. Het is nu dan ook een logische stap om voor haarzelf te beginnen. Holland International Reisbureau at Home; alles piekfijn geregeld Dat is mijn uitgangspunt”, aldus Sabine.

”Wat is er nu makkelijker dan één contactpersoon voor uw vakantie die alles van A tot Z voor u regelt en verzorgt? Wilt u snel geholpen worden, iemand die met u meedenkt, u herinnert aan belangrijke zaken en een deskundig advies? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.”

”Service, kwaliteit en aandacht voor u en uw vakantiewensen staan bij mij centraal.” Sabine staat klaar met persoonlijk advies over uw vakantiemogelijkheden, waar en wanneer het u uitkomt. Bij u thuis of een andere locatie naar wens. Ook s ’avonds en in het weekend. Makkelijk en vertrouwd’. Voor deze service betaalt u niets meer dan bij het reisbureau of internet.

”Mensen kunnen bij mij terecht voor alle soorten vakanties van vrijwel alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland. Een voordeel voor u hierbij is dat in Duitsland andere seizoenen/vakanties gehanteerd worden als in Nederland. Hierdoor kunt u profiteren van gunstige prijzen in de Nederlandse vakantieperiodes. Ook reis- en/of annuleringsverzekering, visa, autohuur, luchthavenvervoer, stoelreserveringen, online inchecken, parkeerplaatsen, prijsvergelijking en nog vele andere punten zijn zaken waar ik aan denk wanneer ik een reis verzorg.”

Reisbureau at Home Sabine ter Maat, Tel. 06 47554580 – [email protected] of

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven