Van Hilten Huidtherapie bestaat 1 jaar

EIBERGEN – Suzanne van Hilten is gediplomeerd huidtherapeut en is sinds maart 2014 in het zorggebouw van Eibergen gestart met haar praktijk. Of u nou man of vrouw bent, u kunt er terecht voor vrijwel al uw huidproblemen. Suzanne is gespecialiseerd in huid- en oedeemtherapie en werkt nauw samen met huisartsen en medisch specialisten. U kunt onder meer geholpen worden bij klachten als acne, overbeharing, oedeem, pigmentvlekken, oppervlakkige bloedvaatjes, couperose of littekenweefsel. Suzanne is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici, hetgeen vergoedingen door de zorgverzekeraar mogelijk maakt.

Naast medische behandelingen is het ook mogelijk uzelf te laten verwennen met een diepwerkend regenererend masker of een uitgebreide hotstone-massage. “Op de weg naar herstel hoort ook ontspanning”, is haar motto. Heeft u problemen met uw huid? Dat is niet nodig. Twijfel niet langer en bel voor een vrijblijvend intakegesprek of kom langs op zaterdag 21 maart a.s.

Ter ere van de week voor de zorg en welzijn is er een open dag in het zorggebouw. Van Hilten Huidtherapie J.W. Hagemanstraat 48, Eibergen. Telefoon: 0612976072, [email protected] of website.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven