Burgemeesters strijden op 4 september

EIBERGEN – Op vrijdag 4 september wordt de jaarlijkse Burgemeestersfietsdag gehouden in de gemeente Berkelland. Voor deze dag zijn burgemeesters en gemeentesecretarissen met hun partners uitgenodigd. Zo’n 50 burgemeesters en gemeentesecretarissen hebben zich aangemeld. Deze fietsdag is een activiteit van de Stichting Burgemeestersfietsdag en het programma wordt mogelijk gemaakt door sponsoring. Ook is er een goed doel gekoppeld aan deze dag. In Berkelland is dat Kanjers voor Kanjers.

Burgemeester Joost van Oostrum – vorig jaar de snelste burgemeester van Nederland – verwelkomt de deelnemers rond het middaguur in de kantine van FC Eibergen op sportpark De Bijenkamp. In onze prachtige omgeving zijn voor die middag voor de genodigden een recreatieve en een sportieve fietsroute uitgezet. Deelnemers kunnen kiezen uit een tocht van zo’n 25 kilometer of 50 kilometer.

De echte fanatieke rijders doen om 17.30 uur op het parcours van wielervereniging De Stofwolk mee aan het kampioenschap ‘snelste burgemeester’ en ‘snelste gemeentesecretaris’ van Nederland. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. De wedstrijd is vrij toegankelijk voor publiek.

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Burgemeesters strijden op 4 september”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven