‘Swinging Sixties’ bij Prinsen in Haarlo

HAARLO – De liefhebbers kijken reikhalzend uit naar de jaarlijkse dansavond van de Achterhoeks/Twentse coverband Beatline in zaal Prinsen te Haarlo. Vier jaar geleden begonnen de bandleden met hun “Swinging Sixties” dansavond in Haarlo. Vele mensen die van een dansje of een avondje ‘herinneringen ophalen’ houden, weten de weg te vinden naar deze sixties-avonden.

Beatline speelt de muziek uit de periode 1958 t/m 1975 met de grootste hits, de fijnste dansnummers en de gezelligheid waar de band om bekend staat. Een avond genieten van de tijdloze monumentale hits die rond de jaren zestig zijn geschreven. Hits van o.a. Cliff Richard, Elvis, CCR, Status Quo, Kinks, Them, Roy Orbison, Stones, Beatles enz. worden ten gehore gebracht. Herkenbare melodieën waar heerlijk op gedanst kan worden. Het volume van de muziek op de dansavonden staat zodanig dat een gesprek nog altijd prima mogelijk is.

In de pauze geen kabaal maar rustige achtergrond muziek zodat iedereen met elkaar in gesprek kan. Aan de vele positieve reacties van bezoekers is af te leiden dat de avonden een groot succes zijn. Het concept is eenvoudig: goede muziek, een gezellige ambiance en een enthousiast publiek; meer is er niet nodig om een leuke avond te hebben. Kom ook genieten, U moet het gewoon een keer meemaken.

Zaterdag 24 oktober vanaf 21.00 uur tot ongeveer 01.00 uur is het “Swinging Sixties” in Haarlo. De zaal is open vanaf 20.30 uur, en er zijn voldoende zitplaatsen indien u moe wordt. Tot en met donderdag 22 oktober zijn de kaarten voor slechts 7 euro in de voorverkoop verkrijgbaar (avondkassa 10 euro). Voorverkoopadres is HCR Prinsen, Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo. tel: 0545 261232.

Ook kunt u kaarten à € 7,- vooraf reserveren via de website: www.beatline.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven