Voorjaarsfeesten Rietmolen voor de deur

RIETMOLEN – Dit jaar zullen voor de veertiende keer de Voorjaarsfeesten Rietmolen worden gehouden. De organisatie is er wederom in geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen. Hieronder een korte omschrijving daarvan. Cabareetmölle: Riesewijk & Co. Vrijdag 7-4: Wederom cabaret op de openingsavond van de Voorjaarsfeesten Rietmolen, waar het publiek zal worden vermaakt met cabaret uit eigen regio. In de tot theater omgevormde feesttent zal Riesewijk & Co. de aanwezigen een fantastische show voorschotelen. De show trekt dit theaterseizoen honderden mensen naar de Overijsselse en Achterhoekse theaters. Een avond onbekommerd lachen met streekhumor. Jan Riesewijk laat zich daarbij vergezellen door zijn collega cabaretiers w.o. het bekende duo Joost & Martijn, “wereldberoemd” in de Achterhoek en Paul Wiefferinck en Mathilde Geerds.

Jan Riesewijk schitterde enkele jaren geleden als de veelzijdige acteur “Mans” samen met zijn soapbroer Gait (Herman Finkers) in de KRO streeksoap “Van Jonge Leu en Oale Groond”. Ook RTV Gelderland zond de hele serie uit. Jan Riesewijk & Co staat dit seizoen in 17 theaters in Gelderland en Overijssel. Als “Schoolmeester van de lach” stapt u met Jan Riesewijk in de carrousel van veelzijdige humor.

Zo neemt Mathilde u o.a. mee in de rol van gastvrouw tijdens de BBQ met vrienden. Paul zal op hilarische wijze de rol van de Edelachtbare Rechter vertolken en Joost en Martijn kruipen in de huid van twee pubers en laten u genieten van hun belevenissen op de lagere school. Scènes die stuk voor stuk op uw lachspieren werken. Als Riesewijk zichzelf ook nog eens in een verrassende creatie steekt is een avond vol humor compleet, kortom 100% Streekhumor met Riesewijk & Co.

De zaal is geopend om 20:00 met koffie en cake bij ontvangst. Aanvang van de voorstelling is om 20:30u en de entree is €12,50. Kaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen via [email protected].

Feestavond: MmoozZ & DJ Bacchie Zaterdag 8-4
De Feestavond op 19 maart zal verzorgd worden door de topband Q5 en DJ Bacchie. Entree is 8 euro en de tent is open om 21:30u. MmoozZ wordt gevormd door zes sprankelende persoonlijkheden waarvan Colin en Mendy de hoofdrol op zich nemen. Cijfer daarnaast zeker de overige 4 talentvolle muzikanten/zangers niet weg. Zowel Marcel, Maurice, Roel en Willem verstaan hun vak als geen ander. De band heeft zichzelf de afgelopen jaren ruimschoots bewezen door honderden feesten te laten slagen en te voorzien van entertainment op zeer hoogstaand niveau.

Naast MmoozZ zal ook DJ Bacchie een optreden verzorgen. Deze knallende DJ uit Groenlo weet elke zaal en feesttent tot een swingende massa te krijgen met zijn opzwepende dansmuziek.

Farmers Party: Boh Foi Toch Zondagmiddag 9-4
De zondagmiddag/-avond zal (net als vorig jaar) in het teken staan van de Farmers Party. De hele tent zal omgevormd worden tot een boerenparadijs: Rieten kap, biertafels van tractorbanden en landbouwwerktuigen in de tent. Niemand minder dan Boh Foi Toch zal het muzikale gedeelte voor zijn rekening nemen, inmiddels een vertrouwd gezicht op de zondagmiddag van de voorjaarsfeesten. Deze Achterhoekse volksband zingt louter in dialect en de up-tempo liedjes zullen alle aanwezigen een fantastische middag bezorgen.

Drive-in show EightyEight zal de middag verder muzikaal omlijsten. Entree is 8 euro en de tent is open om 16:00u. Het optreden van Boh Foi Toch start om 18:00u.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven