‘Crescendo’ gaat oliebollen verkopen

NEEDE – Henriette klein Bluemink: ”Deze oliebollen worden verkocht door de Werkgroep Muziekvereniging Crescendo. De Werkgroep Muziekvereniging Crescendo bestaat geheel uit vrijwilligers die Muziekvereniging Crescendo een warm hart toedragen. De dames zijn aanwezig op de repetitieavonden van het orkest en de drumfanfare om koffie te schenken in de pauze en na afloop een biertje te tappen. Ook zorgen ze ervoor dat het gebouw altijd schoon is. De jaarlijkse loten worden altijd eind augustus begin september verkocht en om de kas extra te spekken worden er in december oliebollen gebakken en graftakken gemaakt. Dit jaar gebeurt dat op  zaterdag 16 december op de parkeerplaats van de Albert Heijn te Neede. De verkoop is van 10.00 uur tot 16.00 uur. De oliebollen kosten 11 stuks  voor 7 euro en de graftakken zijn 10 euro per stuk.

Ook kunt u de oliebollen en graftakken online bestellen via [email protected]  de  dames zorgen er dan voor dat  het bestelde  voor u klaar staat.

De opbrengst van de verkoop van dit jaar wordt gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel voor het Crescendogebouw aan de Haaksbergseweg in Neede.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven